søndag 17. august 2014

Hvor ble det av dagene....?
 
Noen dager etter at våre tvillinger kom til verden sa min mamma: "Bare vent, Line, de begynner snart på skolen". Er du gal? Det var da 6 år til. 6 år med tvillinger fortoner seg som meget innholdsrikt. Lurte noen ganger på om de hadde telepatiske evner.
Noe som utartet seg som dette: Om du holder mamma våken i natt så skal jeg gjøre det i morgen!
Og dermed hadde jeg til stadighet en som holdt liv i leieren. Organiserte var vi. Med skjemaer, sørget alltid for å være ute i god tid og tidlig ble vaner laget. Noen av dem holder ennå: Som hvilken side som tilhører hvilket barn i bilen. Dermed er det ingen konflikt om hvem som skal sitte bak mamma eller pappa. Til tider veldig smart!
 
 
Så kom dagen...  To små forventningsfulle sto klare med litt for store sekker på ryggen, klammer hender holdt godt i mamma og pappa. "Hva var det jeg sa?" Mamma hadde rett!! Det gikk alt for fort... Så kom neste utsagn som festet seg i hjernebarken:
 "Når de nå har begynt på skolen vil tiden gå enda fortere!" Er du gal? Det kunne ikke gå fortere...
Dagene flyr! Sommer ble høst, høst ble vinter, vinter ble vår. Vips, så var sommeren her igjen!
Selv V klarte i sommer å konkludere med at tiden går så alt for fort.
 
I morgen starter de små i 6. klasse! De har telt dagene, sekker ble ordnet for 14 dager siden. Rutiner er gått igjennom. Ny timeplan er sjekket og godkjent. Nå gjenstår det bare å få sove i natt.... Det kan bli vanskelig!!
 
 
I morgen blir det ingen klamme hender som holder i mamma og pappa. Bare en suss i døra og et "Ser dere etterpå", før de suser ned bakken på hver sin store sykkel og nye sekker på ryggen. Vi er stolte av dere! Fryktelig glad i dere! LYKKE TIL!!!
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar